Specialitete iz mačjega mesa

Na 24 ur sem prebral, da se društva za zaščito živali bunijo, ker imajo v Peruju praznik, ko jedo same mačje specialitete.

Ne vidim razloga zakaj se bunijo?? Pač radi jedo mačke kot mi svinje, krave, ribe. Baje je okusno meso, podobno zajčjemu. Ti varstveniki živali bi se mi zdeli bolj resni, če bi se borili proti mučenju živali v primerih bikoborb, konjskih in pasjih dirk, ali izkoriščanju živali v raznih cirkusih.

 • Share/Bookmark
Zapisano pod: miks | 9.10.2008 | 4 komentarjev »

Lahko pustite komentar, ali uporabite trackback z vaše strani.

4 komentarjev
Komentiraj.

 1. Hotimir 9.10.2008 ob 10:32, Hotimir pravi:

  http://24ur.com/novice/svet/macko-na-zaru-ali-v-sendvicu.html

 2. 9.10.2008 ob 11:12, MATEj pravi:

  Sicer so pa v Peruju specialiteta predvsem morski prašički. Zadnjič sem gledal v nekem dokumentarcu, kok jih ma en ata celo bajto in je uni popotnici tam razlagal kako jih kole in peče, da se ji je kar obračal. Tak pač imejo. In to moramo spoštovat.

 3. 4.08.2009 ob 19:11, malipeder pravi:

  Se strinjam.

 4. 11.09.2013 ob 12:44, Miriam M. Stephenson pravi:

  Ti si malo pomešal ljudi in živali. Živali nimajo mladičev načrtno, ampak nagonsko. In kaj dobrega misliš, da narediš s tem, da ima mačka mlade, ki jih čez nekaj tednov tako vzameš od mame? Če boš vse obdržal in za njih poskrbel, super. Ampak ker nisi “bolan” in jih ne boš dal sterilizirati/kastrirati, se bo število mačk zelo hitro potrojilo. Vsi pa vemo, kako takšne mačke končajo. Pod kolesi, zastrupljene, v polivinilasti vreči, v potoku ali loncu vode, ……da sploh ne omenjam mačjih bolezni. To je bolano.

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !