Bratje Hrvatje

Zdaj ko je konec sezone, ko je zgorelo pol hrvaške obale, ko so zopet deložirali kupe glupih Janezov, se bodo bratje hrvatje spet spomnili, da bi bilo dobro pomolsti še kak euro iz Janezov. Spet bodo oglaševali, nižali itak previsoke cene in nas vabili kot tiste zveste goste, ki jih imajo radi in jim nudijo vedno vse naj. Bedno. Ampak mi bomo to pač spregledali, ker v nas še vedno tli romantika iz mladosti, ko je edino morje, ki nam je bilo dostopno, bilo na hrvaški strani skupne države. Kaj misli povprečen blogovec v lepi naši, si preberite tule 

Tko su Slovenija i Slovenci puno njih ne shvaca. Ne shvacaju niti nakon sto su onako tipicno slovenski pokrali novce hrvatskih stedisa u LJB, nakon sto su tipicno kao pravi Slovenci-tati pokrali hrvatsku struju, kao sto su kao pravi Slovenci-uljezi okupirali Svetu Geru. Neki ne shvacaju, a neki shvacaju ali se raduju svemu sto je na stetu Hrvatske. Svi trebaju znati da su Slovenci ono najgore i najnize sto postoji na ljudskoj skali.

Nakon sto su vlada i sabor jucer povukli odluko o ekolosko-ribolovnoj zoni nadam se da su i posljednji idioti shvatili da su nam Slovenija i Slovenci gori i primitivniji neprijatelji i cetnici nego Srbi.

Za domoljubne i drzavotvorne Hrvate preostaje ono sto takvu bagru najvise boli. BOJKOT SVEGA SLOVENSKOG!

Dakle nikada nikakvu slovensku robu, nikada u Merkator, nikada u Catez, nikada u Sloveniji tankirati, itd.

Osim toga pozivam sve Hrvate koji rade u turizmu i ugostiteljstvu da prema Slovencima budu neljubazni, da ih zajebavaju koliko god stignu i mogu. To pozivam i hrvatske policajce da ih dobroi zajbavaju kada voze po Hrvatskoj i da ih dobro globe. narocito dobro ih mogu zajebavati konobari tako da ih puste satima cekati na jelo i da im ga onda donesu hladno. Ideja ima jos puno. Svako treba u osobnom odnosu sa Slovencima gledati ih odozgo kako i zaslouzuju, biti prema njima arogantan i zajebavati ih sto vise moze…..”

http://www.index.hr/forum/default.aspx?q=t&idf=5&idt=12513

 • Share/Bookmark
Zapisano pod: miks | 3.09.2007 | 7 komentarjev »

Lahko pustite komentar, ali uporabite trackback z vaše strani.

7 komentarjev
Komentiraj.

 1. 3.09.2007 ob 14:50, maribori pravi:

  Ej,kaj bi dodal.Slovenci pač nimamo hrbtenice,mislim na tiste,ki hodijo dol na morje.Jaz sem bil nazadnje na morju(samo ne hrvaškem)1987 in to službeno kot mornar.Da bi pa moral dol hodit,na porcijo ponižanja,ne hvala.Pravi Slovenec je bil F.M.Ježek in on jim je že tistega davnega časa dal vedeti kaj si misli o njih.Hotel je namreč sezidati kitajski zid na meji in pustiti samo majhno lino skozi katero bi jim osle kazal.Pa je šel sedeti zaradi tega.Ko se je vrnil,sso ga vprašali sodniki,ali je kaj premislil glede svoje izjave in je dejal.Sedaj bi pa še tisto linico zazidal.

 2. 3.09.2007 ob 14:50, pitboss pravi:

  hahaha. kaj se sekiraš. tisti kreteni ki hodijo k njim na morje si drugega niti ne zaslužijo. LOL

 3. klemenix 3.09.2007 ob 15:09, klemenix pravi:

  Ej ma jest drgač nasplošno nimam nič proti hrvatom! Vsej tisti mali ljudje, kar jih poznam s žurov. Kar se grejo pa njihovi (+naši) politiki je pa druga. Fuj in fej.

 4. Hotimir 4.09.2007 ob 07:34, Hotimir pravi:

  Mah dejstvo je da se ne grejo tega samo politiki….ampak navadni ljudje.

 5. veter14 21.09.2007 ob 22:25, veter14 pravi:

  je prav lustno, ce se srecamo kje v tujini….neobremenjeni z plemenskimi pripadnostnmi:)

  ZAKAJ SE MORAMO LJUDJE SOVRAZITI MED SABO? SEM POZABU…NE NIKOL NISEM VEDEL…O CEM JE ZE FORA….

 6. 23.01.2008 ob 19:14, cath87 pravi:

  Jst pa mislim, da na žalost ne sežemo Hrvatom niti do kolen. V tem smislu, da nimamo niti četrtino tolk ponosa kot ga imajo oni, pa bi ga lahko imeli, ker smo veliko boljši od njih! Tudi država je boljša. Ampak mi sami se dajemo v nič in zakaj se potem čudimo, da nas tudi drugi (na čelu z našimi južnimi sosedi). Žalostno je to. Jst verjamem, da če bi mi mel tok morja kot ga majo Hrvatje, ne bi oni nikol prišli k nam v takem številu kot hodimo mi dol. In blo bi zanimivo, če eno leto ne bi blo nobenga slovenskega turista tja, kako bi se pol obnašal. Ampak to je le iluzija. Kot is napisal Hotimir – mi bomo vso negostoljubje in zajebancijo pač spregledali, ker v nas še vedno tli romantika iz mladosti – in tako bo tudi ostalo. Nikoli se nismo in ne bomo znal zase postavit (izvzet je čas osamosvojitve, ko smo bli verjetno prvič in zadnjič enotni).

 7. cath87 23.01.2008 ob 19:25, cath87 pravi:

  Pa še to @veter14: to je že res, kje v tujini, neobremenjeni. Pred leti ko sem z družino živela v Kanadi, moram priznat so bili Hrvatje naši najboljši prjatli. Amapak nekaj se ne sme pozabit! To so ljudje, ki so se naučili boriti zase v tujini, iz nič narediti nekaj in zaživeti v državi, ki zahteva uporabo tamkajšnjega jezika (in ne tako kot je to pri nas). In v tistih Hrvatih, ki hodijo po svetu in so svetovljani v pravem pomenu besede in tistimi, ki ždijo pod južno mejo EUja je ogromna razlika.

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !