Dulce et decorum est pro PATRIA mori

Sladko in častno je umreti za domovino. (Horacij)

Tale rek, naj napišejo onkološki bolniki na transparent in gredo pred parlament. Človek enostavno težko razume, kako lahko politiki svojo bebavost razkazujejo okrog kot petelini, ko isti hip nekje pozabljeno nekateri umirajo, ob narejeni zgradbi in kupu opreme, ki v skladišču zastareva. Kako lahko zabijejo ure časa za to, da bi vrgli ali obdržali zdravstvenega ministra, ki bi moral, že zaradi samo tega primera odstopiti sam, če bi imel vsaj kanček morale. Kako lahko sploh naročijo takšno število nesramno dragih ubijalskih strojev z imenom Patria, ne pa da vnedogled debatirajo kaksen top in kaksen aparat imajo montiran. Medtem, ko se oni preseravajo, zajebavajo na naš račun in nam očitno in javno kažejo, kako bedasti smo, ko jih poslusamo in volimo, ko dobesedno kriminalno in nemoralno razmetavajo nas denar, nekateri zaradi njih (tudi zaradi njih) počasi umirajo. Kako gnusno……….

 • Share/Bookmark
Zapisano pod: miks | 24.03.2007 | 4 komentarjev »

Lahko pustite komentar, ali uporabite trackback z vaše strani.

4 komentarjev
Komentiraj.

 1. drmagnum 25.03.2007 ob 08:41, drmagnum pravi:

  Verjel ali ne. Sedanji minister za zdravje, je dejal da stvari narobe razumemo. Patrie nimajo nič s tem. Če bi pa še malo počakali, bi pa tako rešili vse težave, ki jih mi omenjamo v zahtevah.Kdaj se bomo pa pogovorili o položaju bolnikov pa samo on ve. Že tako se razume skoraj v vse in nam očita, da so naše razprave “pod nivojem”.

 2. Hotimir 25.03.2007 ob 16:29, Hotimir pravi:

  Odvisno kaj in kaksen je za njega…nivo :(

 3. drmagnum 25.03.2007 ob 18:05, drmagnum pravi:

  Ne vprašaj. Oseba, ki ne prenese demokratičnega dialoga. Zelo zamerljiv in zaverovan vase in v svoje prepričanje. Z njim ne bomo premaknili ničesar.

 4. 2.04.2007 ob 11:07, Ščurek pravi:

  ampak ljudje pa Janše nebi zamenjali.

  kraja 1,3 mrd. EUR iz blagajne SOVA + 8x obisk posebne vladne komisije (opremljene z rezalnikom papirja) v prostorih SOVA tudi ni dovolj.

  neumnost narodova je njegov propad.

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !