POPIS NEPREMICNIN-VARSTVO OSEBNIH PODATKOV-BULLSHIT

Če greste na tole stran

http://prostor.gov.si/jvpopis/index.jsp?pgeslo=M8HCYH

lahko enostavno izveste veliko podatkov o svojih sosedih, znancih, prijateljih. Groza. Lahko iveste, kdaj so rojeni, koliko sob imajo, kako veliko hiso. Dovolj je da veste njihov naslov, ali parcelno stevilko ali stevilko stanovanja v bloku. In to so podatki se pred popisom.Znanka, ki ima otroka v vrtcu ves čas jamra da nima sredstev in uveljavlja subvencijo in sedaj sem videl, da je solastnica hise kjer stanuje in da ni stara 35 let ampak 44 :) Moj sosed pa se je pocutil uzaljen, ker pri podatkih o hisi pise da je”verjetni lastnik” (tako pise pri vseh). Pravi, da se mu bodo sodelavci rogali, da sploh ni lastnik tezko prigarane hise, in jo ima verjetno pod hipoteko ali pa je odzene. He he he kako je dobra ta nasa drzava, ki nam vse da. Hkrati lahko kliknes za letalski posnetek kje je hisa, pa izves koliko sob ima pozneje bo se dodano, ce ima alarmno napravo in vlomilec si bo osnovni nacrt naredil kar doma po netu, sama kraja bo potem zgolj macji kaselj. Če sebo komu zamerila uradnica na okencu, bo samo pogledal njeno ime, izvedel naslov, si sprintal kje je njena hisa in ze bo lahko sel tja in ji metal jajca v fasado ali kaj podobnega. Se bolje bo za svercerje in kriminalce. Ti bodo takoj vedeli kdo, koliko star in iz katere hise ali stanovanja je policaj ali carinik, ki mu je uničil biznis in mascevanje bo enostavno. Zakaj so vazni podatki katerega leta je rojen lasnik…..ni mi jasno. Ko pa se gre za varstvo osebnih podatkov za kriminalce, morilce, pedofile pa je drzava silno tenkocutna. Objavljajo se samo zacetnice imen, pedofilom sodijo na zaprtih procesih….kako hinavsko, kao da scitijo zrtve. Dejte no, pri zadnjih sojenjih zupnikom pedofilom, so bile vse zrtve znane, se je dalo citat v casopisih o njih, a sojenje tajno.

Kaj dela t.i. pooblascenka za varstvo osebnih podatkov. Orwel je za naso drzavo diletant. Grem spet malce gledat in se naslajat ob podatkih. Kaj morem, ce sem pa slovenec…. manj boli ,ko drugi berejo moje podatke, če lahko tud jaz druge, podobno kot sploh ni hudo ko meni crkne prasec, ker sta sosedu dva.

  • Share/Bookmark
Zapisano pod: miks | 18.01.2007 | 3 komentarjev »

Lahko pustite komentar, ali uporabite trackback z vaše strani.

3 komentarjev
Komentiraj.

  1. vlatka 4.02.2007 ob 20:09, vlatka pravi:

    “Mamicu jim jebem, fašističko”, bi rekel moj sosed. In jaz se mu pridružujem. Varovaje osebnih podatkov? Varovanje mafije. Ampak vseeno bolj zaupam mfiji kot naši državi. Mafija je vsaj zaupna instanca, pa še varuje te. Ja, bom šla med mafijoze. ;)

  2. 4.02.2007 ob 20:52, commonsense pravi:

    hotimirja za predsednika! absolutna, neprijetna resnica, kar si napisal. vlatka, a je to tisti sosed s 7 mačkami?če je tako, mu kar podari tisti labello, podari mu tradicionalni “kiss of death”, njegove misli pa si le zapiši. zvenijo dobro.

  3. 17.12.2011 ob 12:35, A pravi:

    Ke hudo gremo pogledat

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !